Welkom

De BrasserRunners is niet zo maar een jogging- en wandelclub, naast de sportieve inspanningen is er meer dan ruimte voor een losse babbel, een fijn “wist-je-datje” … kortom meer dan joggen of wandelen alleen!

We verzamelen elke week tweemaal aan de Sporthal Caerenbergveld, Kerkhofstraat 13 in Schepdaal. Op woensdagavond lopen de groepen op variabele uren per groep (contacteer ons hiervoor) en op zondagochtend wordt er met heel de club gestart om 09u15 met een groepsopwarmingeen topmoment! De wandelaars spreken éénmaal af en dit op zondagochtend (zelfde adres) tenzij anders gecommuniceerd door de coach. Elk lid kan kiezen uit meerdere groepen. De coaches leiden elk hun groep, waarbij zij de route, de snelheid en eventuele andere oefeningen (stretchen, interval, …) bepalen.

We starten het kalenderjaar naar goede gewoonte ook steeds met ons start to run programma – Start To BrasserRun – dat voor iedereen toegankelijk is en bedoelt om in groep en onder professionele begeleiding in 12 weken rustig op te bouwen van 0 tot 5km. Ook altijd de ambitie gehad om te beginnen lopen, maar is het je nog nooit echt gelukt? Bij de gezelligste sportvereniging van de regio Dilbeek kan je die ambitie omzetten in daden en samen met een groep gelijkgezinden realiseren onder begeleiding van onze coaches. Op ZONDAG 14 JANUARI 2024 gingen we van start met een nieuwe editie, dus als jullie interesse hebben zal het voor begin 2025 zijn of in onze najaareditie die eind September van start gaat.

Het lopen in groep is gewoon leuker en zal u een extra stimulans en motivatie bezorgen. De club organiseert ook tal van andere evenementen.

De BrasserRunners zijn aangesloten bij Sportievak VZW, een door Sport Vlaanderen erkende sportfederatie. Als clublid ben je hierdoor bij ons verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid tijdens de clubactiviteiten. Hoe goed je verzekerd bent, kan je hier terugvinden.