Clubfeest 2023

We hopen dat jullie volop aan het genieten zijn van een mooi wandel- en loopjaar samen met onze club. We zijn onze leden enorm dankbaar dat jullie er wekelijks in groten getale met de coaches op uit trekken om de mooie paden en wegen in Schepdaal en omgeving te verkennen. Dit jaar hebben we ook vele nieuwe leden mogen verwelkomen waaronder onze recente enthousiaste groep starters … we zijn daar als club heel trots op! 

Vooraleer we allemaal van een zalige zomer gaan genieten vieren we op ZATERDAG 3 JUNI nog eens uitgebreid onze gezelligste sportvereniging met ons traditionele Clubfeest dat dit jaar nog een extra betekenis heeft omwille van ons 10 jarig bestaan!  We hopen jullie weer massaal te mogen verwelkomen met jullie partner en kinderen!

Praktisch

Gemeenschapslokalen Pede – Lostraat 87L, 1703 Schepdaal
Welkom vanaf 17u30

Eten & drinken 

Zomers welkomstaperitief voor iedereen
Barbecue met groentenbuffet en vegetarisch alternatief
Ijskar

Drankenkaarten (10€, 20€ & 50€) ter plaatse verkrijgbaar voor de rest van de avond.

Dansfeest

Later op de avond mogen de benen in beweging komen en sluiten we een fijne avond af met een dansfeest onder fijne beats van een DJ.

Prijs en inschrijven  

Volwassen lid : 25€
Volwassen niet-lid : 30€
Kind (tem 12 jaar) : 15€

Schrijf u en uw naaste familie in door onderstaande producten toe te voegen aan uw winkelmandje en verder te gaan naar afrekenen: